لپ تاپ ورک استیشن استوک
لپ تاپ ورک استیشن استوک مخصوص افرادی است که کامپیوترهای معمولی پاسخگوی نیاز آنها نیست و باید لپ تاپ هایی حرفه ای تر را تهیه نمایند. افرادی مانند گیمرها، مهندسین که نیاز به نرم افزارهای قوی مهندسی دارند، گرافیست ها که با نرم افزارهایی با گرافیک بالا کار می کنند، می توانند از لپ تاپ ورک استیشن استوک استفاده نمایند. لپ تاپ ورک استیشن استوک در ساخت انیمیشن ها و همچنین هوش مصنوعی و واقعیت مجازی نیز کاربرد خواهند داشت. این دستگاه ها دارای سخت افزار های مقاوم، با امنیت و طول عمر زیاد می باشند که افراد هم می توانند با توجه به نیاز خود سیستم های خود را ارتقا دهند. این سیستم ها با توجه به طول عمر و مقاومت بالا قیمتشان بیشتر از لپ تاپ های معمولی می باشند ولی با توجه به کارایی بسیار زیاد آنها، این اختلاف قیمت به چشم نمی آید.
فروشگاه اینترنتی اطلاع گستر ارائه دهنده انواع لپ تاپ کارکرده با بهترین قیمت ها و بالاترین کیفیت آماده خدمت رسانی به شما عزیزان می باشد.
مشخصات لپ تاپ ورک استیشن دست دوم
پردازنده لپ تاپ ورک استیشن استوک
لپ تاپ ورک استیشن استوک بر خلاف دستگاه های معمولی دارای قابلیت پشتیبانی از دو پردازنده و همچنین پردازنده های سری زئون اینتل را دارند که به همراه خود کارایی، سرعت و امنیت بالایی را می آورند. این پردازنده ها در سیستمهای پردازشی حرفهای و سرورها استفاده خواهند شد و کاربردی حرفه ای دارند. ورک استیشینها هم به دلیل استفاده از CPU های قوی در رده حرفه ای ها قرار خواهند گرفت و همینطور خود دستگاه ها هم با آن پردازنده ها در رده پایین، متوسط و بالا قرار خواهد گرفت.
هارد در لپ تاپ ورک استیشن استوک
در این دستگاه ها از چندین هارد درایو پشتیبانی می گردد. پشتیبانی از RAID باعث امنیت اطلاعات سیستم خواهد شد که مزایای متفاوتی را برای شما دارد. در صورتی که یک یا حتی چند هارد خراب شود سیستم بدون وقفه به کار خود ادامه می دهد.
رم و حافظه لپ تاپ ورک استیشن استوک
یکی از مواردی که روی کارایی، سرعت و حتی امنیت سیستم تاثیر می گذارد مقدار رم و حافظه می باشد. این سیستم های ورک استیشن از ظرفیتهای مختلف رم حتی در حد ترابایت، و تعداد زیاد اسلاتهای DIMM پشتیبانی خواهد کرد.
کارت گرافیک لپ تاپ ورک استیشن استوک
استفاده از انواع کارت گرافیک وGPU های حرفهای و نیمه حرفهای در ورک استیشن ها نکته مهمی می باشد. پشتیبانی از کارت گرافیکهایی مانند NVIDAI Quadro، NVIDIA Tesla، NVIDIA NVS و AMD FirePro، از خصوصیات مهم این دستگاه ها می باشد. استفاده از کارت های گرافیک بستگی به سطح های دو بعدی حرفهای، سه بعدی مبتدی، سه بعدی متوسط، سه بعدی حرفهای و پردازش GPU با کارایی بالا، خواهد بود. در بعضی از این دستگاه های ورک استیشن استفاده بیش از یک کارت گرافیک هم وجود دارد.
تفاوت ورک استیشن ها و PC ها
لپ تاپ ورک استیشن استوک به طور کلی از سخت افزارهای سطح بالاتری استفاده میکنند. به طور مثال کارت گرافیک یا مادربورد های حرفهایتری در لپ تاپ ورک استیشن استوک استفاده میشود. مهمترین تفاوت PC و ورک استیشن، کارت گرافیک های انویدیا Quadro و Geforce است که معمولاً در ورک استیشن ها از NVIDIA Quadro یا NVIDIA Tesla GPU استفاده می گردد.
مزایای سخت افزاری ورک استیشن ها
بعضی از این ویژگی ها همیشه در دستگاه ها وجود دارند مانند رم های ECC RAM و چند پردازنده بودن و یا ورودی و خروجی های مخصوص که باعث اطمینان بیشتر از عملکرد درست سیستم ها می گردد. وجود رم های ECC RAM خطاهای حافظه را قبل اینکه روی سیستم تاثیر بدی بگذارد، برطرف کرده و در نتیجه از Crash و Downtime جلوگیری خواهد کرد. این خصوصیت بزرگ، برای کسانی که با پروژههای بزرگ و پیچیده کار میکنند، مطرح می باشد.
می توان گفت هر چقدر ظرفیت رم ها بیشتر باشد، احتمال خطا در رم هم بیشتر خواهد شد. در مورد سی پی یو هم همانطور هرچه تعداد هسته های آن بیشتر باشد قدرت پردازشی بیشتری نیز داریم. هارد درایوها هم با ظرفیت بالا برای کارهای سنگین در این لپ تاپ ورک استیشن استوک ها طراحی شده اند. همچنین از کارت گرافیک و GPU های پیشرفته و سطح بالا در ورک استیشن ها استفاده شده است در صورتی که در پی سی معمولا از یک کارت معمولی پیشتیبانی میکند.
مقایسه لپ تاپ ورک استیشن استوک از نظر قیمت با پی سی ها
این دستگاه ها به دلیل استفاده از سخت افزارهای سطح بالا، قیمت بیشتری نسبت به کامپیوترهای خانگی و اداری معمولی دارند.
مقایسه لپ تاپ ورک استیشن استوک از نظر کارایی با پی سی ها
در واقع کارایی ورک استیشن ها چندین برابر سیستم های معمولی خواهد بود. زمان انجام کارها در حجم های کاری بسیار بالا خود را نشان خواهد داد. مانند زمان رندر، انیمیش سازی و …
مقایسه لپ تاپ ورک استیشن استوک از نظر طول عمر با پی سی ها
به دلیل به کار بردن قطعات استاندارد و طول عمر سیستم، کیفیت این دستگاه ها نسبت به بقیه پی سی ها بالاتر خواهد بود. نتیجه گیری این که با صرف هزینه بیشتر در واقع امکانات بیشتری را نیز دریافت خواهید نمود. خرید سخت افزاری مناسب و با کارایی بیشتر، در درازمدت به نفع شما خواهد بود. همچنین کاربران هم خوشحالترخواهند بود زیرا که تجهیزات قابل اطمینانی دارند که در افزایش بهرهوری موثر می باشد.
معرفی چند مدل از برترین لپ تاپ ورک استیشن استوک
همانطور که گفته شد لپ تاپ های ورک استیشن یا ایستگاه کاری دستگاه هایی هستند که در زمینه هایی مانند پردازش های سنگین، سرور، نرم افزارهای رندرینگ، مهندسی، تولید و ساخت انیمیشن و بازی های سه بعدی و… مورد استفاده قرار می گیرند. تعداد مدل های این دستگاه ها از دیگر محصولات کمتر بوده و دلیل آن هم تخصصی بودن اهداف آنها می باشد. در ادامه این مطلب به معرفی چند لپ تاپ ورک استیشن استوک مناسب می پردازیم.
Dell Precision 5510
شرکت دل از برترین عرضه کنندگان نوت بوک در کل جهان می باشد. لپ تاپ های ورک استیشن دل جزو معدود مدل هایی می باشد که از پردازنده های XEON به منظور پردازش های سنگین استفاده می نماید. پردازنده اینتل Xeon وظیفه پردازش اطلاعات را بر عهده دارد. ۱۶ گیگابایت حافظه رم DDR4 در دو اسلات بر روی مادربرد قرار گرفته است.
مانیتور آن ۱۵٫۶ اینچی با پشتیبانی از دقت K4 می باشد، که تصاویر را با دقت استثنایی نمایش خواهد داد. این مانیتور لمسی بوده که دارای یک پوشش ضد تابش است. رندرهای گرافیکی در این سیستم بر عهده کارت گرافیک انویدیا QUADRO قرار داشته و دارای دو گیگابایت حافظه اختصاصی، فرکانس هسته ۹۹۳ مگاهرتز و فرکانس حافظه ۱۲۵۳ مگاهرتز می باشد. در بخش ذخیره سازی نیز، کمپانی دل از یک سالید ۵۱۲ گیگابایتی با IC های HYNIX کره استفاده نموده است. این الترابوک ایستگاه کاری نزدیک به ۲٫۲ کیلوگرم وزن دارد.
Schenker W706
این برند شرکت Schenkerشاید برای خیلی از افراد شناخته شده نباشد ولی این برند در اروپا و آمریکا بسیار صاحب نام بوده و بررسی های آن همگی رضایت بخش است. این نوت بوک دارای یک سامانه سه قسمته خنک کننده می باشد. پردازنده دسکتاپی Core i7 به همراه فرکانس کاری ۳٫۴ گیگاهرتز در حالت عادی، برای پردازش های سنگین در نظر گرفته شده است. مانیتور آن ۱۷٫۳ اینچی با پنل IPS و دقت FHD است که مدعی پوشش ۸۴% درصد از طیف SRGB شده است.
حافظه رم مورد استفاده نیز ۳۲ گیگابایت DDR4 است که در چهاراسلات قرار گرفته شده و کارت گرافیک قدرتمند این لپ تاپ مدل انویدیا M5000M از سری QUADRO است که دارای ۸ گیگابایت حافظه اختصاصی،فرکانس هسته ۱۰۱۲ مگاهرتز و فرکانس حافظه ۱۳۵۲ مگاهرتز می باشد. نمای ظاهری W706 شبیه نوت بوک های گیمینگ می باشد که به دلیل استفاده از سامانه خنک کننده قدرتمند، چیپست و پردازنده کلاس دسکتاپ، وزن آن به ۳٫۸ کیلوگرم رسیده است.
MSI WT72-6QME
کمپانی تایوانی MSI جزو برندهایی است که بیشترین مدل لپ تاپ در زمینه های پردازش های سنگین مانند رندر را دارا می باشد. این مدل از جمله مشهورترین محصولات ایستگاه کاری جهان شناخته شده که زمینه فروش درخشانی دارد. پردازنده اینتل Xeon که دارای قیمت بیشتر ولی کارایی بهتر و تحمل زمان های طولانی تر هستند. مانیتور آن ۱۷٫۳ اینچی FHD و تولید کارخانه مشترک LGPHILIPS در این لپ تاپ می باشد. چهار اسلات حافظه رم بر روی مادربرد وجود دارد که ۳۶ گیگابایت حافظه DDR4 در فرکانس بالا می باشند. یک حافظه سالید توشیبا از نوع M.2 در حجم ۲۵۶ گیگابایت نیز برای ذخیره سازی مدرن در نظر گرفته شده است. کارت گرافیک قدرتمند انویدیا QUADRO M به همراه ۸ گیگابایت حافظه جانبی نیز در خدمت پردازش های گرافیکی قرار گرفته است. این محصول نیز نزدیک به ۳٫۸ کیلوگرم وزن دارد.
HP ZBook 15 G2
شرکت HP نیز در حال حاضر در حال عرضه سری جدید لپ تاپ های ایستگاه کاری می باشد که در آنها موفق به کاهش وزن و ضخامت بدنه هم شده است، ولی اکنون یکی از بهترین لپ تاپ ورک استیشن استوک HP را می توان HP ZBook حساب کرد. پردازنده مورد استفاده آن Core i7می باشد که لب تپنده این لپ تاپ ورک استیشن استوک است.۳۲ گیگابایت حافظه رم DDR3 در چهار اسلات این لپ تاپ مورد استفاده قرار گرفته است. مانیتور انتخابی HP،یک پنل IPS در ابعاد ۱۵٫۶ است که از دقت FHD پشتیبانی می نماید.
چیپست این نوت بوک، ۸۷QM می باشد که برای امکانات امروز چندان مناسب نیست. دو حافظه HDD یک ترابایتی و یک سالید ۲۵۶ گیگابایتی نیز به منظور ذخیره سازی مورد استفاده قرار گرفته است. این لپ تاپ ورک استیشن استوک از یک کارت گرافیک AMD FirePro M5100 برای هندل تصاویر استفاده می کند که این کارت از دو گیگابایت حافظه، فرکانس هسته ۷۷۵ مگاهرتز و فرکانس حافظه ۱۱۲۵ مگاهرتز برخوردار می باشد. کارت گرافیک مجتمع اینتل ۴۶۰۰ نیز پردازش دسکتاپ را بر عهده خواهد داشت. این محصول با وزن تقریبی ۳٫۰۸ کیلوگرم دارای قیمت نسبتا بالایی می باشد که ارزش خرید آن بسیار کم خواهد کرد و دلیل اصلی آن نیز عدم استفاده از قطعات جدید می باشد.
Lenovo ThinkPad P70
کمپانی لنوو نیز از جمله برندهایی است که در زمینه تولید لپ تاپ ورک استیشن استوک فعال می باشد. سخت افزارهای این مدل از لپ تاپ ورک استیشن استوک برای این کار نسبتاً مناسب هستند. زیرا دارای یک پردازنده i7-6820HQ و همچنین دارای نسل ششم اینتل بهترین پردازنده های نوت بوک تا حال حاضر هستند. ۱۶گیگابایت حافظه رم DDR4 در فرکانس ۲۱۳۳ نیز در اختیار کاربر قرار گرفته است. یک مانیتور با دقت ۴k در ابعاد ۱۷٫۳ اینچ از نوع IPS نیز نمایش تصاویر را نمایش خواهد داد. لنوو نیز چیپست ۲۳۶CM را برای این لپ تاپ در نظر گرفته است.
همچنین دارای یک حافظه سالید سامسونگ در حجم ۵۱۲ گیگابایت نیز به منظور ذخیره سازی کارت گرافیکی انویدیا M3000M به همراه ۴ گیگابایت حافظه اختصاصی می باشد که برای پردازش های گرافیکی استفاده کرده است. فرکانس هسته ۱۰۵۰ مگاهرتز و فرکانس حافظه ۱۲۵۳ مگاهرتز نیز از دیگر امکانات این لپ تاپ هستند که با وزنی در حدود ۳٫۶ کیلوگرم عرضه می گردد.