خریدار لپ تاپ استوک اپل در کشور
خریدار لپ تاپ استوک اپل در کشور با تاریخچه ای که در مورد لپ تاپ های اپل در ادامه توضیح خواهیم داد، خریدار لپ تاپ استوک اپل در کشور خواهند بود. کامپیوترهای اپل به نام مک تاریخچه طولانی داشته که در مسیر پیشرفت کامپیوترها، تاثیر زیادی داشته اند.
فروشگاه اینترنتی اطلاع گستر ارائه دهنده انواع لپ تاپ کارکرده با بهترین قیمت ها و بالاترین کیفیت آماده خدمت رسانی به شما عزیزان می باشد.
خریدار لپ تاپ استوک اپل در کشور: تاریخچه کمپانی اپل
اولین کامپیوتر مک در سال ۱۹۸۴ با نام کامپیوترهای All-In-One را استیوجابز به دنیا معرفی نمود. این کامپیوترها با پردازنده ۸ مگاهرتزی k 68 موتورولا، صفحه نمایش ۹ اینچی، فلاپی درایو ۳.۵ اینچی و ۱۲۸ کیلوبایت رم تولید شد. رابط کاربری آن بزرگ ترین عامل فروش این محصول بود که با با موس کنترل میشد. این دستگاه دارای دو نرم افزار MacPaint و نرمافزار پردازش متن MacWord بود که جزو اولین ها در این زمینه محسوب می شد. همچنین دارای ۳۵ سانت ارتفاع و وزن ۷.۵ کیلوگرم بود که به همراه جعبه ای عرضه می شد که وزن آن به ۱۰ کیلوگرم می رسید.
در سال ۱۹۸۵ ماکروسافت دو نرم افزار ورد و اکسل را به طور اختصاصی برای مک عرضه نمود. در سال ۱۹۸۹ اپل اولین لپتاپ خود را با وزن ۷.۲۵ کیلوگرم و قیمت ۶۵۰۰ دلار رونمایی کرد. در سال ۱۹۹۱ اپل رقابت بیشتر را با پی سی ها داشت که شش عدد مک جدید که دو کامپیوتر رده بالا با نام Quadra جزو آنها بود و همچنین دو کیس با پردازنده Motorola 68040 که تا ۲.۵ برابر سریعتر از نسلهای قبلی کار می کردند.
همچنین اولین سری لپ تاپ های قابل حمل را با نام PowerBook معرفی نمود که جزو اولین لپتاپهایی بودند که مانند لپتاپهای امروزی کیبورد در عقب و ترک پد در جلو قرار داشتند. اپل در سال ۱۹۹۳ مک های جدید را در شش رده مختلف: سری Color Classic، سری پایینردهی LC، میانردهی Centris و بالاردهی Quadra و همچنین کامپیوترهای Performa و PowerBook معرفی نمود و اعلام کرد که تا آن تاریخ ۱۰ میلیون کامپیوتر مک فروخته است.
خریدار لپ تاپ استوک اپل در کشور: تغییر و تحولات اپل
در سال ۱۹۹۸ استیو جابز تولید دستیار دیجیتال شخصی (PDA) اپل را به نام نیوتون متوقف کرد و تمرکز شرکت را روی محصول جدید قرار داد. سیستم All-In-One با پردازنده ۲۳۳ مگاهرتزی PowerPC G3، ۳۲ مگابایت رم، هارد ۴ گیگابایتی و نمایشگر ۱۵ اینچی، واقعی شد و به جای درایو فلاپی یا درگاههای قدیمی، اتصال به اینترنت و درگاه USB برای دستگاههای جانبی، قرار داده شد. آیمک دارای محبوبیت در میان کاربران سراسر جهان شد. در سال ۱۹۹۹ رشد آیمک سریعتر و در رنگهای جذاب و بیشتری به بازار روانه شد و همچنین سری جدید لپ تاپ های خود را با پردازنده G3 وارد بازار کرد که ibook نام دارد.
خریدار لپ تاپ استوک اپل در کشور : سال ۲۰۰۰ و بعد از آن
در سال ۲۰۰۱ اپل نسل جدید طراحی برای لپ تاپ هایش را با نمایشگر عریض ۱۵ اینچی و پردازنده G4 و بدنه تیتانیومی با ضخامت یک اینچی را تولید نمود. در سال ۲۰۰۳ همه محصولات اپل به دلیل اینکه نمی توانستند نسخههای قبل از Mac OS X را اجرا نمایند، بروزرسانی شدند. همه محصولات مک؛ آیبوکها، پاوربوکها، کیسهای پاور مک G4، آیمک و ایمک، دارای تغییراتی شدند. در سال ۲۰۰۴ آی مک طراحی بزرگی را تجربه نمود که دارای نمایشگر معلق و بدنه نیمکرهای بوده و تمام All-in-one را پشت یک پنل LCD تخت جمع می نمود که شباهت زیادی به آیمک کنونی داشت. در سال ۲۰۰۸ جابز اعلام کرد که اپل سومین مهاجرت بزرگ خود را انجام خواهند داد و از پردازندههای اینتل استفاده خواهد نمود که OS X 10.5 Tiger نیز در ماه آوریل معرفی شد.
Mac mini هم در ژانویه همین سال با پردازنده PowerPC G4 عرضه شد. هم اکنون دستگاهی بسیار قدرتمند با پردازندهی Core i7 اینتل می باشد. در سال ۲۰۰۶ همه مدل های مکهای اپل چیپهای PowerPC را کنار گذاشته و پردازندههای Intel Core Duo را انتخاب نمودند که این مهاجرت با آیمک، مک مینی و MacBook Pro آغاز شده نهایتاً در ماه اوت با Mac Pro کامل گشت. در سال ۲۰۰۶ مک بوک پرو MacBook Pro در اندازه های ۱۵ و ۱۷ اینچی تولید شده است که جنس بدنه نسل اول مکبوک ترکیبی از پلی کربنات و فایبرگلاس بوده و در دو رنگ سفید و مشکی تولید میشد. در سال ۲۰۰۷ مک بوک های اپل قوی تر شدند و اپل مک پروهای هشت هستهای را، که به طریقه سفارشگذاری خریداری می شدند، معرفی کرد.
همچنین در ماه اوت اپل از معماری Santa Rosa اینتل برای مکبوک پرو استفاده شد و نوع طراحی آی مک هم به آلومینیومی و شیشهای و پردازنده Core2 Duo اینتل تبدیل شد. در سال ۲۰۰۸ موفقترین سال اپل بود که توانست مک پرو با نسخه پایه هشت هستهای را درکنار آیمک، مکبوک و مکبوک پروهای معرفی نماید. همچنین اپل مکبوک ایر را با وزنی بسیار سبک وترکپد مولتیتاچ رونمایی کرد. تا پایان سال ۲۰۰۸ مجدد نسخه جدیدی از مکبوک و مکبوک پرو را با طراحی بدنهی جدید آلومینیوم یکپارچه معرفی نمود. در سال ۲۰۱۰ اپ استور مک Mac App Store بدون دیسک های نوری عرضه شد.
سال ۲۰۱۱ شروع ارائه درگاههای سریعتر با تاندربولت OS X Lion بود که اولین نسخه بدون عرضه در دیسک محسوب می شد. در مراحل بعدی برای کسانی که با اتصال به اینترنت مشکل برمی خوردند، بر روی فلش USB عرضه شد. در اواخر سال۲۰۱۲، معرفی مک مینی و آیمک جدید و نمایشگر iMac باریکتر از قبل، انجام شد و ضخامت آن در حاشیهها به ۵ میلیمتر رسیده است. همچنین نمایشگر ریتا برای مک بوک پرو و بدنه باریک یکپارچه در دو مدل ۱۵ و ۱۳ اینچی به بازار روانه شد. در سال ۲۰۱۴ سخت افزار تغییری داده نشد ولی از نرم افزاری طراحی جدید OS X به دنبال تغییر زبان طراحی iOS در نسخه هفتم، استفاده شد.
اپل توانست در سال ۲۰۱۵ دیدگاه جدید خود را برای لپ تاپ ها، با معرفی MacBook به نمایش بگذارد. این دستگاه در بعضی بخش ها از طراحی های قبلی، ایده را گفته بود که در هر حال لپ تپ خیلی خوبی محسوب می شد. همچنین در این سال سری مک بوک پرو و ایر به روزرسانی شدند و سری جدید آی مک نیز دارای نمایشگرهای رتینای ۴K و ۵K شدند.
در سال ۲۰۱۶ اپل اعلام نمود که از نامگذاری مشابه سیستمعاملهای دیگر خود مانند iOS و watchOS و tvOS، برای نوع سیستمعامل دسکتاپش استفاده خواهد کرد که آن را macOS میخواند.
در سال ۲۰۱۷، اپل iMac Pro را روانه بازار کرد. این نسخه قدرتمند All-In-One بوده و بدلیل مشخصات قوی از جمله پردازنده زئون اینتل، ۳۲ گیگابایت رم و کارت گرافیک AMD Radeon Pro Vega56 ، که مناسب افراد خاص طراحی شده است که گران قیمت ترین دستگاههای اپل تا به امروز شناخته شده است. در سال ۲۰۱۸ در پاسخ به طرفداران اپل محصولات محبوبش را بروزرسانی نمود. یکی از بروزرسانی های خوب، مدل مک مینی، کامپیوتر کوچک اپل بود که توانست ویژگیهای بسیار خوبی را به این دستگاه اضافه کند و برای افراد حرفهای و هنرمندان مناسب باشد. همچنین طراحی مک بوک ایر را باریک تر کرد و توانست نمایشگر و سخت افزار آن را بروزرسانی نماید. در سال ۲۰۱۹ هم اپل همچنان در حال تغییر و تحول در محصولات قبلی بوده است.