برادول (Broadwell) نسل پنجم پردازنده های اینتل
نسل پنجم پردازنده های اینتل موسوم به برادول در واقع نسخه ای بهبود یافته از پردازندههای هسول به حساب می آیند. پردازندههای مبتنی براین معماری که با استفاده از فناوری ساخت ۱۴ نانومتری تولید شده بودند. برای اولین بار در سال ۲۰۱۴ به بازار عرضه شدند. اینتل در زمان معرفی این پردازندهها برای اولین بار به صورت رسمی از کلمه « نسل » برای بازاریابی محصولات جدید خود استفاده کرد. و پردازندههای برادول را « پردازندههای نسل پنجم Core » نامید. پس از این بود که چهار معماری قبلی نیز به ترتیب به نسلهای اول تا چهارم شهرت یافتند. در نگاه اول به فناوری ساخت پردازنده های نسل پنجم به چشم می آید. که تفاوت چشمگیری با پردازنده های نسل قبل ندارد. اما باید بدانید که پردازنده های برادول علاوه بر فناوری ساخت. ویژگی های متفاوت وجدید دیگری را در مقایسه با نسل قبلی خود در لپ تاپ های دست دوم ارائه میکند.
ویژگی های نسل پنجم پردازنده های اینتل در لپ تاپ های دست دوم
-
ارائه حافظه کش Cache متفاوت
- مقدار حافظه کش در پردازنده های برادول موجود درلپ تاپ های دست دوم به این صورت است : حافظه Cache سطح یک ۶۴ کیلوبایت ، حافظه cache سطح دو ۲۵۶ کیلو بایت و حافظه Cache سطح سه بین ۲ تا ۶ ما بایت می باشد.
-
ارتقا سطح پردازنده های گرافیکی
- دراین نسل از پردازنده ها سطح گرافیکی ارتقا بیشتری نسبت به نسل قبل پیدا کرد. به گونه ای که پردازنده Core i5 5350H یکی از پردازنده های پرقدرت در لپ تاپ های دست دوم با قدرت پردازش گرافیکی بالاست.
-
پردازنده گرافیکی مجتمع بسیار بالا مناسب گیمرها
- طبق تست های انجام توسط شرکت اینتل ، گرافیک مجتمع Iris Pro 6200 تقریبا در حد کارت گرافیک ۷۵۰ و۹۴۰ هست واین امکان را به کاربر می دهد که در لپ تاپ دست دوم خود بدون نیاز به کارت گرافیک مجزا بسیاری از بازی های روز جهان را با کیفیت بسیار بالا و به صورت فول HD و همچنین بازی های فوق حرفه ای را به صورت HD اجرا کند.
-
افزایش عمر باتری به میزان قابل توجه
- در پردازنده های برادول علاوه بر پیشرفت های گرافیکی چشمگیر نسبت به نسل قبل ، طول عمر باتری ها افزایش یافته و مدت زمان کارکرد آن چیزی حدود ۳ ساعت بیشتر نسبت به باتری های موجود در پردازنده های نسل چهارم می باشد.
-
مصرف کمتر به دلیل فناوری ساخت کوچکتر
- در پردازنده های نسل پنجم به دلیل استفاده از فناوری ساخت ۱۴ نانومتری ، اندازه ترانزیستور ها کوچکتر در نتیجه اندازه پردازنده موجود در لپ تاپ های دست دوم شما هم به میزان قابل توجهی کاهش یافته است که این قضیه باعث کاهش مصرف چشمگیر و عدم نیاز به فن خنک کننده در پردازنده های برادول شده است.
-
پشتیبانی از سوکت های پیشرفته تر
- پردازنده های نسل پنجم اینتل موسوم به برادول ازسوکت های RPGA 97 ، LGA 1150 وLGA 2011 v3 پشتیبانی می کند. اما شاید این سوال مطرح شود که چرا هر نسل از پردازنده های اینتل از سوکت های متفاوت و جدیدتری در لپ تاپ های دست دوم پشتیبانی میکند ، لازم به ذکر است بدانید که با پیشرفت فناوری ساخت ، پردازنده ها نسل به نسل ظریف تر ، کم مصرف تر ، قدرتی تر وپیشرفته تر می شوند ، پس زمانی که تعداد پایه ها یا شکل و شمایل یک پردازنده تغییر میکند، سوکت مورد استفاده آن نیز تغییر کرده تا با ویژگی های جدید آن سازگار باشد.
در پایان پیشنهاد می گردد جهت کسب اطلاعات تکمیلی با نسل پنجم پردازنده های اینتل در لپ تاپ های دست دوم با بخش پشتیبانی اطلاع وب تماس حاصل فرمایید.
- بررسی نسل اول پردازنده های اینتل
- بررسی نسل دوم پردازنده های اینتل
- بررسی نسل سوم پردازنده های اینتل
- بررسی نسل چهارم پردازنده های اینتل
- بررسی نسل پنجم پردازنده های اینتل
- بررسی نسل ششم پردازنده های اینتل
- بررسی نسل هفتم پردازنده های اینتل
- بررسی نسل هشتم پردازنده های اینتل